Studenten en starters

Wat houdt deelname in?

Indien u akkoord gaat met deelname aan dit onderzoek en toestemming verleent voor verwerking van uw persoonlijke Deelname aan dit onderzoek omvat twee onderdelen die in totaal ongeveer 1 uur van uw tijd in beslag zullen nemen. Als eerst vragen wij u om deel te nemen aan een digitale sollicitatiesimulatie waarin u de taak krijgt om te doen alsof u solliciteert voor een gegeven startersfunctie. U wordt gevraagd om uw huidige CV te uploaden via het online vragenformulier en daarnaast antwoord te geven op een aantal sollicitatievragen. Daarnaast vragen wij u om een vragenlijst in te vullen waarin onder andere vragen staan over achtergrondgegevens en persoonlijke eigenschappen. Ingestuurde documenten en gegeven data zullen worden gebruikt als materiaal voor vervolgonderzoek.  Bij afronding van de vragenlijst ontvangt u een compensatie.

Vergoeding

U ontvangt voor deelname aan dit onderzoek een cadeaubon naar keuze t.w.v 15 euro, als waardering voor uw deelname.

Voorwaarden voor deelname

Om deel te kunnen nemen aan dit onderzoek dient u tenminste 18 jaar te zijn en recent te zijn afgestudeerd of binnen afzienbare tijd van een half jaar af te studeren aan een opleiding in het hoger onderwijs. Alle hbo en wo opleidingen zijn welkom. 

Vrijwilligheid

Deelname aan dit onderzoek is geheel vrijwillig. U kunt als deelnemer uw medewerking aan het onderzoek op elk moment stoppen, of weigeren dat uw gegevens voor het onderzoek mogen worden gebruikt, zonder opgaaf van redenen. Meer informatie over uw rechten bij deelname aan dit onderzoek vindt u hier:

Vragen?

Wilt u meer te weten komen over het onderzoek? Klik dan hier of neem contact op met een van onze medewerkers.