FAQ / HR-medewerkers

Veelgestelde vragen

V: Ik heb me aangemeld voor jullie onderzoek en het is de dag van onze afspraak. Ik heb echter geen mail ontvangen met de link. Wat is er aan de hand?

A: Heeft u zich aangemeld maar op de afgesproken tijd en datum geen e-mail ontvangen? Het meest waarschijnlijke is dat onze e-mail tussen de spam zit. Neem voor de zekerheid daar nog een kijkje. Markeer onze e-mail(s) als ‘geen spam’ of ‘niet ongewenst’ wanneer u ze daar vindt, dan kunt u zeker zijn dat u al onze e-mails zult ontvangen.
Geen e-mails in de spam? Het kan ook dat wij een mail gestuurd hebben naar een verkeerd of niet kloppend e-mailadres of dat er een technische fout is opgetreden. Stuur in elk geval een e-mail naar de onderzoeksleider Janice Odijk (odijk@essb.eur.nl), dan kan er gekeken worden wat er aan de hand is en uw probleem verholpen worden.

V: Ik heb mij aangemeld maar nog niets gehoord van de onderzoekers. Is mijn aanmelding wel goed doorgekomen? Kan ik nog wel meedoen?

A: Als u zich heeft aangemeld via de aanmeldlink dan is de aanmelding hoogstwaarschijnlijk goed doorgekomen. Het kan een tijdje duren voordat de onderzoekers contact met u opnemen omdat we met een beperkt aantal medewerkers werken en er veel aanmeldingen zijn binnen komen. Zo lang u geen e-mail van ons heeft ontvangen dat er geen plekken meer zijn kunt u ervan uit gaan dat u nog steeds op de deelnamelijst staat en door ons gebeld/gemaild zult worden voor het inplannen van een afspraak. Heeft u toch zorgen over uw aanmelding? Stuur dan een e-mail naar de onderzoeksleider Janice Odijk (odijk@essb.eur.nl).

V: Ik heb een afspraak staan om het onderzoek binnenkort te maken, maar er is onverhoopt iets tussen gekomen. Kan ik het onderzoek nog op een andere dag maken?

A: Geen probleem, dat kan altijd gebeuren. Stuur in dit geval bericht naar het onderzoeksteam (via: succesvolselecteren@essb.eur.nl) om een nieuwe afspraak te maken.

V: Ik heb het onderzoek afgerond en er zijn mij wat dingen opgevallen aan de opzet van het onderzoek. Bij wie kan ik het beste terecht met mijn vraag/opmerking/klacht?

A: Wij werken in alle fases van het onderzoek samen met professionals uit het recruitment veld om het gat tussen onderzoek en praktijk zoveel mogelijk te overbruggen. Uw mening/input wordt dus erg gewaardeerd. Mocht u opmerkingen, vragen of klachten hebben over de inhoud of opzet van het onderzoek dan moedigen wij u aan om contact op te nemen. U kunt hiervoor het onderstaand contactformulier invullen of direct een e-mail sturen naar het onderzoeksteam (via: succesvolselecteren@essb.eur.nl).

Vraag nog niet beantwoord?

Staat uw vraag er niet bij, of is iets nog niet duidelijk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.