Contact

Neem contact op met ons!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij vragen, suggesties of andere opmerkingen! U kunt hiervoor onderstaand contactformulier invullen of een direct een e-mail sturen naar het onderzoeksteam (email: succesvolselecteren@essb.eur.nl).

Contact opnemen over de verwerking van uw persoonsgegevens

Als u om de een of andere reden besluit om te stoppen met deelname aan het onderzoek, vragen of klachten heeft, uw bezorgdheid kenbaar wilt maken, of als u een vorm van schade of ongemak vanwege het onderzoek wilt melden, neemt u dan a.u.b contact op met de onderzoeksleider.

Mocht uw uw gegevens willen inzien, corrigeren of laten verwijderen, dan kunt u een verzoek richten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam via ons Digitaal loket. Daar treft u een vragenlijst aan waarin u uw verzoek kunt indienen. Daarbij dient u duidelijk aan te geven dat het gaat om een “inzage- of een correctieverzoek op grond van de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)”.

U bent tevens gerechtigd een klacht in te dienen over het gebruik van uw gegevens bij de Autoriteit persoonsgegevens. Daarbij dient vermeld te worden dat het gaat om het onderzoek “Professionalization of Personnel Selection Systems”, uitgevoerd door prof. dr. Marise Born, dr. Annemarie Hiemstra en mw. Janice Odijk (Erasmus Universiteit Rotterdam, afdeling Erasmus School of Social and Behavioural Sciences).